Участие в Национална конференция

Публикуване
размер на шрифта

12976750 1362241347126661 8746115411516916651 oОт 15.04 до 17 .04. в гр.Трявна се проведе първата национална конференция по предучилищна и начална  педагогика, организирана от Институт по образователни политики „Архимед и Диоген”. Участие в нея взеха директорите на детски градини от Община Оряхово: Мариела Личкова, Венелина Иванова,Силвия Монова.
 На форума бяха представени добри практики ,свързани с педагогическото взаимодействие в детските градини, както и иновативни проекти и съвременни тенденции в предучилищната педагогика. Присъстващите имаха възможност да се запознаят и с модела на детска градина в Литва и Румъния, представени от гостите на конференцията от съответните държави. Дискутирана бе и темата за създаване на Сдружение на педагозите ,обучаващи деца в предучилищна възраст. Присъствието на колеги от цялата страна допринесе за създаването на нови професионални контакти и приятелства.
  Надяваме се,че идеята форумът да се превърне в ежегоден ще бъде реализирана, имайки предвид силния старт и амбициозните задачи,които си поставят инициаторите.


                                                                                         Личкова,Иванова ,Монова

Share
Този сайт е реализиран по проект "Разбираема администрация в диалог с гражданите и бизнеса за прозрачно управление" чрез Оперативна програма "Административен капацитет"

Thursday the 29th - Община Оряхово. Powered by 888 poker bonus code