Ивайло Захариев се срещна с феновете си в Оряхово

Публикуване
размер на шрифта

12На 25 май –ден след най-българския празник, общинското ръководство поднесе поредната празнична изненада на жителите и гостите на общинския център. Ивайло Захариев под прикритие пристигна в Оряхово, но бе разконспириран от феновете си, който препълниха залата на ХГ "Проф.М. Върбанов". Мястото бе неслучайно избрано, тъй като и творческата среща с актьора бе замислена и осъществена с акцент върху духовността на оряховчанина и приноса му в националната и международна култура.

34  След срещата си с Росен Добрев, кмет на общината, Ивайло Захариев бе гостоприемно посрещнат в залата, носеща името на професор Марин Върбанов, сътворил през краткия си живот много красота и разнесъл славата на града, родил една от звездите на българското кино и театър Андрей Чапразов.
 Присъстващите в галерията обсипаха госта с въпроси, свързани с гражданската му позиция по актуални за съвремието ни въпроси и съхранението на християнските ни ценности, но най-много се интересуваха от ролята му на доброто ченге Мартин в телевизионния сериал по БНТ „Под прикритие”.
  Водещите Далия и Люси, които цяла нощ бяха празнували своя абитуриентски бал се оказаха доста подготвени за срещата и успяха да изненадат и госта и феновете му. Красимир Огнянов и Христослав Митов със своите изпълнения провокираха размисли и откровения в госта, но кулминация в изненадите бе една снимка от сватбата на Ивайло Захариев, която загадна за връзката му с община Оряхово, а именно корените на тъста му.
  Удовлетворение сред присъстващите бе новината, че се очаква нов епизод на култовия телевизионен сериал.
   Секретарят на общината, Христинка Цонева благодари на актьора за приноса му към културния календар на Оряхово и му подари емблематичното за Оряхово алено мушкато – любимото цвете на  чародея на българското хоро Дико Илиев, дискове с музиката на композитора и вино от Винарна „Бургозоне”.

Share
Този сайт е реализиран по проект "Разбираема администрация в диалог с гражданите и бизнеса за прозрачно управление" чрез Оперативна програма "Административен капацитет"

Thursday the 29th - Община Оряхово. Powered by 888 poker bonus code