Поздрав за Баба Марта

baba Marta

ОБЯВА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕ ПАНАИР 2020

Временна забрана за движение на МПС вценралната градска част на гр.Оряхово при провеждане на ПАНАИРНИ ДНИ ОРЯХОВО 2020г.

 

Уведомяват се граждани и гости на град Оряхово, че във връзка с провеждане на ПАНАИРНИ ДНИ ОРЯХОВО 2020г., със заповед на кмета на общината №РД-11-277/12.08.2020г. се въвежда временна забрана за движение на МПС за времето от 20.00ч. на 20.08.2020г.до 17.00ч. на 23.08.2020г. в централната част на град Оряхово, както следва:

по ул.“Андрей Чапразов“ в участъка от кръстовището с ул.“Коста Лулчев“ (кръстовището пред съдебната палата) до кръстовището с улиците ул.“Алекандър Стамболийски“, ул.“Опълченска“, ул.“Петър Берон“ и ул.“Христо Ботев“ (кръстовището под читалището);

- по ул.“Летнишка“ в участъка от площад “Цвети Иванов“ до кръстовището с ул.“Андрей Чапразов“ (кръстовището пред ресторант “Москва“/бар “Неро“).

- по ул.“Петър Берон“ от кръстовището образувано с ул.“Кирил и Методий“ (кръстовището на “ВиК“) до кръстовището образувано с ул.“Бататовец“ и ул.“Топ баир“ (кръстовището за парк “Ловен дом“).

Граждани и гости на гр.Оряхово използват за паркиране паркинг на Пощата, паркинг на х-л “Шостка“, острова за безопасност на кръстовището пред църквата “Успение Богородично“ (кръстовището на гимназията), паркинг на парк “Щурците“ и паркинг на Автогарата.

ПАНАИРНИ ДНИ ОРЯХОВО 2020 г.

ФЛАЕР- Криси Димитрова - Петък

Афиш- Криси Димитрова - Петък

ФЛАЕР- Галена - Събота1

Афиш- Галена - Събота1

 

Програма-празник на града

ОБЯВА 1 НОЕМВРИ

Община Оряхово. Всички права запазени! © 2024