ОБЯВА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕ ПАНАИР 2020

Временна забрана за движение на МПС вценралната градска част на гр.Оряхово при провеждане на ПАНАИРНИ ДНИ ОРЯХОВО 2020г.

 

Уведомяват се граждани и гости на град Оряхово, че във връзка с провеждане на ПАНАИРНИ ДНИ ОРЯХОВО 2020г., със заповед на кмета на общината №РД-11-277/12.08.2020г. се въвежда временна забрана за движение на МПС за времето от 20.00ч. на 20.08.2020г.до 17.00ч. на 23.08.2020г. в централната част на град Оряхово, както следва:

по ул.“Андрей Чапразов“ в участъка от кръстовището с ул.“Коста Лулчев“ (кръстовището пред съдебната палата) до кръстовището с улиците ул.“Алекандър Стамболийски“, ул.“Опълченска“, ул.“Петър Берон“ и ул.“Христо Ботев“ (кръстовището под читалището);

- по ул.“Летнишка“ в участъка от площад “Цвети Иванов“ до кръстовището с ул.“Андрей Чапразов“ (кръстовището пред ресторант “Москва“/бар “Неро“).

- по ул.“Петър Берон“ от кръстовището образувано с ул.“Кирил и Методий“ (кръстовището на “ВиК“) до кръстовището образувано с ул.“Бататовец“ и ул.“Топ баир“ (кръстовището за парк “Ловен дом“).

Граждани и гости на гр.Оряхово използват за паркиране паркинг на Пощата, паркинг на х-л “Шостка“, острова за безопасност на кръстовището пред църквата “Успение Богородично“ (кръстовището на гимназията), паркинг на парк “Щурците“ и паркинг на Автогарата.

ПАНАИРНИ ДНИ ОРЯХОВО 2020 г.

ФЛАЕР- Криси Димитрова - Петък

Афиш- Криси Димитрова - Петък

ФЛАЕР- Галена - Събота1

Афиш- Галена - Събота1

 

Програма-празник на града

ОБЯВА 1 НОЕМВРИ

Спортен празник

ТРАДИЦИОННИЯТ СПОРТЕН ПРАЗНИК „КУ-КУ УСМИВКИ” НА СЕЛАНОВСКОТО УЧИЛИЩЕ –

НА НЕТРАДИЦИОННО МЯСТО

 

72290015 2756408044372097 7616108031020892160 oОт години по традиция в рамките на селановския събор, в неучебния петък, учениците от селановското училище провеждат спортен празник „Ку-ку усмивки” , за да са съпричастни със започващия в същия ден международен фолклорен фестивал „Кукурузени усмивки”.

Тази година проведохме празника на нетрадиционно място – работната площадка на една от селановските агрофирми „Агрогеомет”. По няколко причини: да съчетаем ежегодния крос с поход до обекта, който е извън селото. Да се срещнем и поговорим с представители на фирмата за професиите, които са свързани с производството на царевица – основна зърнена култура от столетия в селото. И накрая: да се снимаме до голямата рекламна усмивка, сочеща пътя към фестивала, за да вземат участие класовете в конкурса за най-усмихнат клас. Много оспорвани състезания, награди, настроение и усмивки имаше на празника. Включиха се учители, родители, представители на кметството. Всички станаха част от вече продължаващия трети ден небезизвестен селановски събор. Децата бяха навън - далеч от обсебващите ги технологични зависимости, научиха нови неща и се усмихнаха широко!

                                                                                                               Петя Русинова – директор на училището

Община Оряхово. Всички права запазени! © 2021